רוטב פטריות קטיפתי
/ שישי דרעי
הרוטב מתאים לפסטה, או לסטייק פילה.
|
חומרים
|
50 גרם חמאה |
3 בצלים בינוניים, קצוצים דק |
3 שיני שום קצוצות |
300 גרם פטריות שמפיניון קצוצות (2 סלסלות) |
מלח ופלפל שחור גרוס |
1 כוס שמנת מתוקה |
אופן ההכנה |
1. ממיסים את החמאה במחבת על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהבצל שקוף. 2. מגבירים את האש ומוסיפים את הפטריות והתבלינים. מאדים כ 7 דקות, עד שהפטריות מקבלות גוון שחום. 3. מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב נזהרים לא להביא את הרוטב לרתיחה מתקנים טעם ומגישים.
|
חזרה |