שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב פטריות קטיפתי / שישי דרעי

הרוטב מתאים לפסטה, או לסטייק פילה.


חומרים
50 גרם חמאה
3 בצלים בינוניים, קצוצים דק
3 שיני שום קצוצות
300 גרם פטריות שמפיניון קצוצות (2 סלסלות)
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1. ממיסים את החמאה במחבת על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהבצל שקוף.
2. מגבירים את האש ומוסיפים את הפטריות והתבלינים. מאדים כ 7 דקות, עד שהפטריות מקבלות גוון שחום.
3. מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב נזהרים לא להביא את הרוטב לרתיחה מתקנים טעם ומגישים.

חזרה