|
|
|
|
שיפודי עוף על מצע תרד ולבבות דקל
/ אבי שטייניץ
|
חומרים
|
500 גרם ירך או חזה עוף, חתוך לקוביות |
למשרה: |
5 כפות רוטב סויה |
3 כפות דבש |
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ |
1 כפית שום כתוש |
1 פלפלון חריף (צ'ילי) |
מעט חומץ אורז |
למצע: |
1 כוס עלי תרד שטופים ומנוקים |
1/2 קופסא לבבות דקל |
מלח |
חומץ אורז |
מעט סוכר |
אופן ההכנה |
- שורים את קוביות העוף במרכיבי המשרה למשך שעתיים. מוציאים ומשפדים.
- אופים את השיפודים בתנור חם מאוד או צולים על הגריל במשך 5 דקות. במהלך האפייה או הצלייה מרטיבים את העוף מידי פעם בנוזלי המשרה. בתום האפייה או הצלייה מרטיבים שוב.
- מערבבים את עלי התרד עם לבבות הדקל, המלח, חומץ האורז, והסוכר. מניחים בצלחת הגשה. מניחים מעל את השיפודים ומגישים חם.
| חזרה | | |