שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

שיפודי עוף על מצע תרד ולבבות דקל / אבי שטייניץ


חומרים
500 גרם ירך או חזה עוף, חתוך לקוביות
למשרה:
5 כפות רוטב סויה
3 כפות דבש
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 כפית שום כתוש
1 פלפלון חריף (צ'ילי)
מעט חומץ אורז
למצע:
1 כוס עלי תרד שטופים ומנוקים
1/2 קופסא לבבות דקל
מלח
חומץ אורז
מעט סוכר
אופן ההכנה
  1. שורים את קוביות העוף במרכיבי המשרה למשך שעתיים. מוציאים ומשפדים.
  2. אופים את השיפודים בתנור חם מאוד או צולים על הגריל במשך 5 דקות. במהלך האפייה או הצלייה מרטיבים את העוף מידי פעם בנוזלי המשרה. בתום האפייה או הצלייה מרטיבים שוב.
  3. מערבבים את עלי התרד עם לבבות הדקל, המלח, חומץ האורז, והסוכר. מניחים בצלחת הגשה. מניחים מעל את השיפודים ומגישים חם.

חזרה