|
|
|
|
מרק בצל ירוק
|
חומרים (8 מנות)
|
1 ק"ג בצלים קצוצים |
3 כפות חמאה |
2 כפות שמן צמחי |
4 שיני שום גדולות |
3/4 כוס יין לבן יבש |
7 כוסות ציר עוף |
3 כוסות בצל ירוק קצוץ |
אופן ההכנה |
- מחממים את החמאה והשמן בסיר מעל להבה בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 20-25 דקות, עד שהבצל זהוב. מערבבים מדי פעם.
- מוסיפים את השום ומטגנים במשך 3 דקות נוספות. מוסיפים את היין ומרתיחים. מבשלים עד שרוב הנוזלים התאדו.
- מוסיפים את ציר העוף (או אבקת מרק מהולה בליטר וחצי של מים רותחים), מתבלים במלח ופלפל ומרתיחים במשך 5 דקות. מוסיפים את הבצל הירוק ומגישים.
| חזרה | | |