|
|
|
|
קציצות בשר עם כוסברה ושום
/ זהרי אבוטבול
|
חומרים (30 מנות)
|
1 ק"ג בשר בקר טחון |
1 כוס פירורי לחם |
1/3 כוס שמן |
1 ביצה |
10 שיני שום כתושות |
1 חבילת כוסברה קצוצה |
1 כפית כמון |
1 תפוח אדמה גדול מגורד |
מלח ופלפל |
1 כפית בהרט |
לרוטב: |
8 כוסות מים |
1 כפית כורכום |
1/4 כפית כמון |
4 כפות שמן זית |
3 שיני שום כתושות |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה ושומרים במקרר למשך שעה. צרים כ30- קציצות מהתערובת.
- בסיר גדול מרתיחים את המים עם השמן, הכורכום, הכמון, השום והמלח. מוסיפים את הקציצות לסיר, מביאים לרתיחה נוספת ומבשלים על אש נמוכה כ40- דקות.
| חזרה | | |