שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות בשר עם כוסברה ושום / זהרי אבוטבול


חומרים (30 מנות)
1 ק"ג בשר בקר טחון
1 כוס פירורי לחם
1/3 כוס שמן
1 ביצה
10 שיני שום כתושות
1 חבילת כוסברה קצוצה
1 כפית כמון
1 תפוח אדמה גדול מגורד
מלח ופלפל
1 כפית בהרט
לרוטב:
8 כוסות מים
1 כפית כורכום
1/4 כפית כמון
4 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה ושומרים במקרר למשך שעה. צרים כ30- קציצות מהתערובת.
  2. בסיר גדול מרתיחים את המים עם השמן, הכורכום, הכמון, השום והמלח. מוסיפים את הקציצות לסיר, מביאים לרתיחה נוספת ומבשלים על אש נמוכה כ40- דקות.

חזרה