ויניגרט פטל
/ פיליס גלזר
רוטב ויניגרט הידוע, בשינוי מרענן. מתאים במיוחד על סלט חסה ורוקט.
|
חומרים
|
2 בצלצלי שאלוט או החלק הלבן מבצל ירוק, קצוצים |
2 שיני שום כתושות |
3 כפות ריבת פטל טבעית (ללא חומר משמר), או דבש |
2 כפות חרדל (רצוי דיז'ון עם גרגרים) ללא חומר משמר |
1/2 כוס חומץ בן יין לבן |
מיץ לימון טרי |
1 כוס שמן זית |
אופן ההכנה |
מערבלים את כל החומרים בממחה או במטרפת יד. שומרים בצנצנת סגורה במקרר.
|
חזרה |