שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ויניגרט פטל / פיליס גלזר

רוטב ויניגרט הידוע, בשינוי מרענן. מתאים במיוחד על סלט חסה ורוקט.


חומרים
2 בצלצלי שאלוט או החלק הלבן מבצל ירוק, קצוצים
2 שיני שום כתושות
3 כפות ריבת פטל טבעית (ללא חומר משמר), או דבש
2 כפות חרדל (רצוי דיז'ון עם גרגרים) ללא חומר משמר
1/2 כוס חומץ בן יין לבן
מיץ לימון טרי
1 כוס שמן זית
אופן ההכנה
מערבלים את כל החומרים בממחה או במטרפת יד. שומרים בצנצנת סגורה במקרר.
חזרה