שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רצועות שניצל עוף "מנופחות" של פסח / מתוך הספר 'טעם של פסח' מאת אביגיל מייזליק

השניצל הזה מתנפח במחבת - יש לו מען ציפוי פריך שילדים מאוד אוהבים והשרייה בפפריקה ושום עושה לו רק טוב.

זמן הכנה: 20 דקות


חומרים (3 מנות)
1 חזה עוף שלם, חתוך לרצועות בעובי 1-1.5 ס"מ
1/2 כפית פפריקה
2 שיני שום כתושות
1 כף שמן זית
4 כפות קמח תפוחי אדמה
1/2 כפית אבקת אפייה
2 ביצים טרופות
שמן לטיגון חצי עמוק
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מערבבים היטב בקערה את רצועות העוף, הפפריקה, השום ושמן הזית ומשהים 20 דקות.
  2. מערבבים בצלחת את הקמח עם אבקת האפייה, וטובלים בתערובת את רצועות עוף.
  3. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק. טובלים את הרצועות בביצה עד שיהיו מצופות היטב. ומטגנים מעט בכל פעם עד שהעוף מזהיב מכל הצדדים ומתנפח.
  4. מעבירים למצע של נייר סופג ומכינים כך את כל העוף. מגישים מיד.
חזרה