רצועות שניצל עוף "מנופחות" של פסח
/ מתוך הספר 'טעם של פסח' מאת אביגיל מייזליק
השניצל הזה מתנפח במחבת - יש לו מען ציפוי פריך שילדים מאוד אוהבים והשרייה בפפריקה ושום עושה לו רק טוב.
זמן הכנה: 20 דקות
|
חומרים (3 מנות)
|
1 חזה עוף שלם, חתוך לרצועות בעובי 1-1.5 ס"מ |
1/2 כפית פפריקה |
2 שיני שום כתושות |
1 כף שמן זית |
4 כפות קמח תפוחי אדמה |
1/2 כפית אבקת אפייה |
2 ביצים טרופות |
שמן לטיגון חצי עמוק |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- מערבבים היטב בקערה את רצועות העוף, הפפריקה, השום ושמן הזית ומשהים 20 דקות.
- מערבבים בצלחת את הקמח עם אבקת האפייה, וטובלים בתערובת את רצועות עוף.
- מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק. טובלים את הרצועות בביצה עד שיהיו מצופות היטב. ומטגנים מעט בכל פעם עד שהעוף מזהיב מכל הצדדים ומתנפח.
- מעבירים למצע של נייר סופג ומכינים כך את כל העוף. מגישים מיד.
|
חזרה |