שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סירופ פטל טבעי / שישי דרעי


חומרים
500 גרם פטל טרי שטוף
1/2 כוס סוכר
1 לימון סחוט
1 תפוז סחוט
אופן ההכנה
  1. קוצצים גס את הפטל במעבד-מזון. מעבירים את התכולה לסיר. מוסיפים את יתרת החומרים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד שהתערובת רכה לגמרי.
  2. מסננים במסננת דקה.
  3. אופן ההגשה: מוסיפים 2 כפות מהסירופ לכל כוס מים, מוסיפים קוביות קרח ועלי נענע ומגישים.

חזרה