|
|
|
|
לביבות תפוחי-אדמה וגבינה
/ הדי שרון
|
חומרים
|
1 תפוח אדמה גדול |
150 גרם גבינה מגוררת או מפוררת דק (צפתית, בולגרית, קשקבל, סנט מור וכד' - הכי טעים עם גבינות עזים) |
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק (או תערובת עשבי תיבול) |
1 ביצה |
2 כפות קמח תופח |
מלח |
פלפל שחור גרוס |
מעט שמן זית לטיגון |
אופן ההכנה |
- קולפים ומגררים דק את תפוחי-האדמה וסוחטים היטב.
- מעבירים לקערה ומוסיפים גבינות מגוררות, פטרוזיליה קצוצה, ביצה, מלח ופלפל ומערבבים.
- מחממים מעט שמן (פחות מחצי ס"מ) ויוצקים לתוכו כפות מלאות מהתערובת. משטחים מעט ומטגנים עד שהלביבות מזהיבות. הופכים לצד השני וממשיכים לטגן. מספיגים במגבות נייר.
| חזרה | | |