שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב עגבניות, ריחן וצלפים (לא מבושל) לפסטה / פיליס גלזר


חומרים
3 עגבניות גדולות בשלות (3/4 ק"ג - 1 ק"ג)
2 כפות צלפים מסוננים
1 שן שום כתושה
6 עלי ריחן טריים, קצוצים גס
3 כפות פטרוזיליה וכוסברה מעורבבות
2 כפות שמן זית
כמה טיפות חומץ בלסמי (אם יש)
קורט סוכר
מלח ופלפל לפי הטעם
להגשה (לא הכרחי):
רוטב טבסקו לפי הטעם
3 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת
אופן ההכנה
  1.  טובלים את העגבניות במים רותחים, מוציאים ומקלפים. 
    מוציאים את הגרעינים וקוצצים. מערבבים עם יתר החומרים ומעמידים בצד, בטמפרטורת החדר, לפחות שעה לפני השימוש. ניתן לאחסן במקרר.
  2. להגשה, מוסיפים רוטב טבסקו לפי הטעם ויוצקים על פסטה (עדיף ספגטי דק) חמה מאוד. אם רוצים, מפזרים מלמעלה את הגבינה.

חזרה