שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מנגו ביוגורט, דבש ונענע / אבי שטייניץ


חומרים
4 מנגו קלופים ללא גלעינים וחתוכים לפרוסות
לרוטב:
4 גביעי יוגורט
3 כפות קרם פרש ביתי או קנוי
15 עלי נענע קצוצים גס
4 כפות דבש
אופן ההכנה
  1. מסדרים את פרוסות המנגו על צלחת הגשה.
  2. מערבבים את היוגורט עם הקרם פרש ויוצקים על המנגו (משאירים מעט שוליים מהמנגו ללא רוטב). יוצקים בעזרת כפית את הדבש על הרוטב. מפזרים מעל את הנענע ומגישים.


חזרה