שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב עגבניות מיובשות וגבינת עיזים לפסטה / פיליס גלזר


חומרים
1 גליל גבינת עיזים בטמפרטורת החדר
5 כפות שמן זית
1 ק"ג עגבניות בשלות, מקולפות וללא גרעינים קצוצות דק (אפשר גם משומרות, מסוננות וללא גרעינים)
מלח ופלפל
4-6 עגבניות מיובשות בשמן זית וקצוצות
אופן ההכנה
  1. בקערה ובעזרת מזלג מועכים את גבינת העיזים ומוסיפים את שמן הזית בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה.
  2. בוחשים פנימה בעדינות את העגבניות הקצוצות. אם הרוטב נראה סמיך מדי, ניתן להוסיף מעט מי בישול חמים מהפסטה. מתבלים במלח
    ופלפל ומחלקים לקערות. מקשטים כל קערה בעגבניות מיובשות קצוצות ומגישים מיד.

חזרה