|
|
|
|
לביבות קישואים וגבינות צאן
/ בני סיידא
|
חומרים (20 מנות)
|
1 ק"ג (7-8 יחידות) קישואים (רצוי זוקיני) |
1 כפית מלח |
1 בצל גדול, מגורר גס |
3 בצלים ירוקים קצוצים |
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה |
150 גרם גבינת פטה מפוררת |
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת |
מלח ופלפל שחור |
3 כפות קמח |
2 ביצים |
שמן לטיגון |
אופן ההכנה |
- מגררים את הקישואים על מגררת גסה, שמים במסננת, מוסיפים מלח ומערבבים. משהים לשעה וסוחטים היטב מהנוזלים. מעבירים לקערה, ומערבבים עם שאר המרכיבים.
- מחממים שמן במחבת רחבה. מניחים מנות מהתערובת בעזרת כף או צרים לביבות בכפות ידיים מקומחות. מטגנים את הלביבות משני הצדדים, עד להזהבה. מניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השומן ומגישים חם.
| חזרה | | |