שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פטריות מוקפצות בשום ועשבי תיבול / שישי דרעי


חומרים
2 כפות שמן זית
40 גרם חמאה
225 גרם פטריות שמפיניון קטנות, שלמות (סלסלה וחצי)
4 שיני שום קצוצות
1 כפית פלפל אנגלי גרוס
1 כפית זרעי כוסברה גרוסים
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
מלח ופלפל שחור
5-6 כפות עשבי תיבול קצוצים כ-1 כף מכל אחד מהסוגים הבאים: אורגנו, מיורן, טימין, נענע, ריחן, פטרוזיליה
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן וממיסים את החמאה במחבת גדולה. מוסיפים את הפטריות, השום והתבלינים. מכסים ומבשלים על להבה גבוהה כ 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפטריות מפרישות מעט נוזלים.
  2. כשהפטריות מתחילות להשחים, מסירים את המכסה ומבשלים 4-5 דקות, עד שכל הנוזלים מתאדים. מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מלמעלה את עשבי התיבול ומגישים חם או קר.

חזרה