|
|
|
|
פטריות מוקפצות בשום ועשבי תיבול
/ שישי דרעי
|
חומרים
|
2 כפות שמן זית |
40 גרם חמאה |
225 גרם פטריות שמפיניון קטנות, שלמות (סלסלה וחצי) |
4 שיני שום קצוצות |
1 כפית פלפל אנגלי גרוס |
1 כפית זרעי כוסברה גרוסים |
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון |
מלח ופלפל שחור |
5-6 כפות עשבי תיבול קצוצים כ-1 כף מכל אחד מהסוגים הבאים: אורגנו, מיורן, טימין, נענע, ריחן, פטרוזיליה |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן וממיסים את החמאה במחבת גדולה. מוסיפים את הפטריות, השום והתבלינים. מכסים ומבשלים על להבה גבוהה כ 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפטריות מפרישות מעט נוזלים.
- כשהפטריות מתחילות להשחים, מסירים את המכסה ומבשלים 4-5 דקות, עד שכל הנוזלים מתאדים. מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מלמעלה את עשבי התיבול ומגישים חם או קר.
| חזרה | | |