שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קרוסטיני עם מוצרלה ועגבניות מיובשות / דליה פן-לרנר

קרוסטיני הן פרוסות לחם קלויות ומתובלות בשמן זית שעליהן עורמים מכל טוב. זהו חטיף איטלקי נהדר שמתאים לכל עת ולכל צרה.


חומרים
12 פרוסות בגט
150 גרם גבינת מוצרלה
4-8 פיליטים אנשובי (מקופסה) מרוסקים במזלג, או 4-3 כפות זיתים שחורים מרוסקים
2-3 שיני שום
4-5 עגבניות מיובשות משומרות בשמן זית
8 כפות (בערך) שמן זית
אופן ההכנה
1. בגריל (חום עליון), קולים את פרוסות הלחם רק עד שהן זהובות, לא יותר.

2. מברישים מעט שמן זית על הפרוסות הקלויות בעודן חמות ומשפשפים עליהן את השום החצוי.

3. פורסים את המוצרלה ל-12 פרוסות. מורחים על הקרוסטיני את רסק האנשובי או רסק הזיתים. מניחים מעל פרוסת מוצרלה ומחזירים לגריל עד שהגבינה נמסה.

4. בינתיים חותכים את העגבניות המיובשות לרצועות דקות. מפזרים את הרצועות מעל הגבינה המותכת והחמה.


חזרה