שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מינט ג'ולפ / סשה קוקלין

מגישים בכוסות גדולות ועבות, רצוי עם גומות, ופחות רחבות מכוס בירה. אם אין, אבל אפשר להשתמש בכל כוס ארוכה שבנמצא.


חומרים
4 גבעולים נענע עלים
1 כף אבקת סוכר
2 כפות מים
110 מ"ל בורבון ויסקי אמריקני, למשל "JIM BEAM", אבל לא ג'ק דניאלס, שאיננו בורבון כי אם ויסקי מגבעות טנסי הירוקות
אופן ההכנה
בעזרת כותש תבלינים, כותשים את הנענע, אבקת הסוכר ומים. לערבב בפנים קרח ואת הבורבון.


חזרה