שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ממרח אוזו וגבינת פטה / רוזאן גולד

מתאבן יווני להגשה עם פיתות חמימות ומלפפונים פרוסים.


חומרים
360 גרם גבינת פטה בחתיכה אחת
3 כפות שמן זית
1 כף אוזו אפשר עראק או פרנו
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. משרים בקערה עם מים קרים את הגבינה, מכסים למשך 30 דקות. מוציאים מהמים ומייבשים בעזרת מגבת נייר. 
  2. מפוררים את הגבינה בקערת מעבד המזון. מפעילים את המעבד ומטפטפים פנימה את שמן הזית בהדרגה. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את האוזו ומעט פלפל שחור טחון טרי בוחשים היטב.
  3. מעבירים לצלחת הגשה או לקופסת איחסון. מצננים במקרר וממתינים שעתיים.
  4. מטפטפים למעלה מעט שמן זית לפני ההגשה

חזרה