שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קובה ליברה / סשה קוקלין

הקוקטייל של ארנסט המינגווי הנהנתן מבין הסופרים, והאב-טיפוס של ה"בקרדי קולה". מגישים בכוס ארוכה.


חומרים
5-6 קוביות קרח
44.5 מ"ל רום
1/2 לימון סחוט
קולה
אופן ההכנה
  1. מכניסים את הקרח לכוס ומערבבים נמרצות פנימה את מיץ הלימון, ולאחר מכן את הרום. בבחישה עדינה להפליא, משלימים עם הקולה. אפשר לקשט עם הקונכיה הריקה של הלימון.

חזרה