|
|
|
|
קדירת דלעת ועוף
|
חומרים (6 מנות)
|
500 גרם דלעת קלופה וחתוכה לקוביות |
6 כרעי עוף |
שמן לטיגון |
1 בצל גדול קצוץ |
1 פלפל אדום קצוץ |
4 שיני שום פרוסות |
4 עגבניות קלופות וקצוצות |
1.5 ליטר מרק עוף צח, או מים |
200 גרם שזיפים מיובשים |
4-3 כפות עלי רוזמרין טריים קצוצים דק |
1/4 כפית כורכום |
1/2 כפית כמון |
1/2 כפית פפריקה |
מלח ופלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- מחממים שמן בסיר כבד ומאדים את הבצל הקצוץ עד שהוא הופך לשקוף. מוסיפים את הפלפל הקצוץ ומאדים 3 דקות נוספות. מוסיפים את פרוסות השום וממשיכים לאדות כדקה. מוסיפים את נתחי העוף ומשחימים מכל צידיהם.
- מוסיפים לסיר את קוביות הדלעת ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את העגבניות הקצוצות, את המרק החם או המים ואת השזיפים. מתבלים בכל התבלינים ומבשלים כשעה על אש נמוכה מאוד. מדי פעם מערבבים בעדינות.
| חזרה | | |