שלח להדפסה  
תבשילים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קדירת דלעת ועוף


חומרים (6 מנות)
500 גרם דלעת קלופה וחתוכה לקוביות
6 כרעי עוף
שמן לטיגון
1 בצל גדול קצוץ
1 פלפל אדום קצוץ
4 שיני שום פרוסות
4 עגבניות קלופות וקצוצות
1.5 ליטר מרק עוף צח, או מים
200 גרם שזיפים מיובשים
4-3 כפות עלי רוזמרין טריים קצוצים דק
1/4 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. מחממים שמן בסיר כבד ומאדים את הבצל הקצוץ עד שהוא הופך לשקוף. מוסיפים את הפלפל הקצוץ ומאדים 3 דקות נוספות. מוסיפים את פרוסות השום וממשיכים לאדות כדקה. מוסיפים את נתחי העוף ומשחימים מכל צידיהם.
  2. מוסיפים לסיר את קוביות הדלעת ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את העגבניות הקצוצות, את המרק החם או המים ואת השזיפים. מתבלים בכל התבלינים ומבשלים כשעה על אש נמוכה מאוד. מדי פעם מערבבים בעדינות.

חזרה