|
|
|
|
חצילים קלויים עם עגבניות מיובשות ונענע
/ חנוך בר שלום
|
חומרים
|
3-2 חצילים |
10 עגבניות מיובשות בשמן-זית |
3 כפות משמן ההשריה של העגבניות |
4 כפות נענע קצוצה |
אופן ההכנה |
- פורסים את החצילים לפרוסות בעובי סנטימטר, מפזרים מעל מעט מלח גס. מעמידים בצד לרבע שעה.
- מנערים את פרוסות החצילים מהמלח. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הפרוסות משני הצדדים. מוציאים ומספיגים על נייר מגבת.
- מערבבים את החצילים עם השמן והנענע ומניחים בקערת הגשה. מפזרים מעל את העגבניות ומגישים.
| חזרה | | |