|
|
|
|
עוף בלימון, כוסברה ופקאן
/ חנוך בר-שלום
|
חומרים (10 מנות)
|
2 ק"ג ירכי עוף חצויים וללא עצם גב |
1 כוס מיץ לימון טרי |
1 כף סוכר חום |
1 כף גרגרי כוסברה |
1/2 כוס שמן זית |
10 שיני שום כתושות |
מעט פפריקה חריפה |
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק |
מלח ופלפל |
להגשה: |
100 גרם אגוזי פקאן קלויים |
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל החומרים ומשהים למשך שעתיים.
- מחממים תנור ל 190 מעלות צלזיוס.
- מעבירים לתבנית חסינת חום. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך שעה בתנור. מסירים את נייר האלומיניום ואופים למשך 20 דקות נוספות.
- מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים באגוזי הפקאן והכוסברה הקצוצה.
אפשר להוסיף ב 20 הדקות האחרונות עגבניות שרי גדולות וחצויות.
| חזרה | | |