שלח להדפסה  
על האש

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף בלימון, כוסברה ופקאן / חנוך בר-שלום


חומרים (10 מנות)
2 ק"ג ירכי עוף חצויים וללא עצם גב
1 כוס מיץ לימון טרי
1 כף סוכר חום
1 כף גרגרי כוסברה
1/2 כוס שמן זית
10 שיני שום כתושות
מעט פפריקה חריפה
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק
מלח ופלפל
להגשה:
100 גרם אגוזי פקאן קלויים
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל החומרים ומשהים למשך שעתיים.
  2. מחממים תנור ל 190 מעלות צלזיוס.
  3. מעבירים לתבנית חסינת חום. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך שעה בתנור. מסירים את נייר האלומיניום ואופים למשך 20 דקות נוספות.
  4. מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים באגוזי הפקאן והכוסברה הקצוצה.
    אפשר להוסיף ב 20 הדקות האחרונות עגבניות שרי גדולות וחצויות.

חזרה