|
|
|
|
טראפלס שוקולד ואמרטו
/ פיליס גלזר
כדורי שוקולד עשירים.
|
חומרים
|
1/4 כוס שמנת מתוקה |
180 גרם שוקולד קצוץ או שבור לחתיכות קטנות |
2 כפות ליקר אמרטו או קוניאק |
4 כפות (50 גרם) חמאה רכה |
אבקת קקאו |
אופן ההכנה |
- בסיר קטן מרתיחים את השמנת עד לקבלת חצי הכמות (כ2- כפות). מורידים מהאש ומוסיפים בבחישה את השוקולד והליקר. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה מאוד עד שהשוקולד נמס.
- מורידים מהאש וטורפים פנימה את החמאה, רצוי במטרפת יד. מצננים מעט ומקררים את התערובת ומכניסים למקפיא ל4- שעות לפחות, עד שהתערובת מתקשה.
- בעזרת כפית יוצרים כדורים קטנים. מגלגלים באבקת קקאו, מכסים ושומרים במקפיא עד למועד ההגשה. מגישים בטמפרטורת החדר.
| חזרה | | |