שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קבב בולגרי / יחיאל פילוסוף, "מפגש הבלקן".


חומרים
400 גרם בשר צלעות כבש
300 גרם צוואר בקר
100 גרם שומן כבש
2 פרוסות לחם לבן (ללא הקרום) שרויות במים וסחוטות
1 ביצה
1 בצל קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
  1.  טוחנים את הבשר. מערבבים היטב. מערבבים עם יתרת החומרים מלבד הבצל והפטרוזיליה ומשהים למשך שעה.
  2. מערבבים שוב. מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה ושוב מערבבים. צרים קציצות עגולות וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.

חזרה