|
|
|
|
דג דניס ברוטב שום, לימון ואורגנו
/ חנוך בר-שלום
|
חומרים
|
4 פילטים של דג דניס טרי |
4 כפות שמן זית |
1/4 כוס יין לבן יבש |
לרוטב: |
8 שיני שום טרי כתוש |
2 עגבניות בשלות |
1 לימון ללא גרעינים חתוך לקוביות קטנות (כולל הקליפה) |
1/4 כוס שמן זית |
1 כף אורגנו טרי קצוץ |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס.
- חוצים את העגבניות, מסירים את המיץ והגרעינים ומגררים בפומפיה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
- מניחים את הדגים בתבנית חסינת חום, יוצקים מעל את שמן הזית והיין ומתבלים במלח ופלפל. צולים כ 8 דקות בתנור. מעבירים לצלחת הגשה, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.
| חזרה | | |