שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קבב רומני / רפי אהרונוביץ', אטליז "ידע בשרים"


חומרים
500 גרם שפונדרה בקר
500 גרם פלדה בקר
6 שיני שום כתוש
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
2 כפיות אבקת סודה לשתייה, מומסת ב 1/2 כוס מים פושרים
אופן ההכנה
1. טוחנים את הבשרים. מערבבים את כל החומרים מלבד המים והסודה לשתייה.
2. מוסיפים את המים והסודה תוך כדי עירבוב ומשאירים למשך הלילה במקרר.
3. צרים גלילים צרים וארוכים (כ 25 גלילים) וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.


חזרה