מרק אבטיח קר
/ גבי סמלסון
כדאי להכין את המרק הצונן כשעה לפני ההגשה, כדי לשמר את פריכות האבטיח. מגישים את המרק מקורר היטב, בתחילת או בסוף הארוחה או כנשנוש בכל שעות היום.
|
חומרים (8 מנות)
|
אבטיח בינוני קר |
1 כוס נענע קצוצה |
1 כף שורש ג'ינג'ר טרי מגורר |
1 כף סוכר (תלוי במתיקות האבטיח) |
1/2 כוס יין לבן יבש |
אופן ההכנה |
- מרסקים את האבטיח במעבד מזון לרסק גס ולא חלק.
- מעבירים לקערה ומוסיפים את הנענע, הג'ינג'ר, הסוכר והיין.
- מערבבים ומצננים היטב במקרר למשך שעה.
|
חזרה |