שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט דלעת / פסקל פרץ-רובין


חומרים (8 מנות)
500 גרם דלעת
מיץ מ 2-1 לימונים
1 כפית כמון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
10 שיני שום קצוצות דק
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/4 כוס שמן
אופן ההכנה
  1. חותכים את הדלעת לקטעים, שמים בסיר עם מים עד כדי כיסוי ומבשלים עד שהדלעת מתרככת לגמרי.
  2. מסלקים קליפה ומסננים היטב את הדלעת. מועכים במזלג את הדלעת המבושלת בקערה רחבה מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.

חזרה