|
|
|
|
סלט דלעת
/ פסקל פרץ-רובין
|
חומרים (8 מנות)
|
500 גרם דלעת |
מיץ מ 2-1 לימונים |
1 כפית כמון |
מלח ופלפל שחור לפי הטעם |
10 שיני שום קצוצות דק |
1/2 כפית פפריקה חריפה |
1/4 כוס שמן |
אופן ההכנה |
- חותכים את הדלעת לקטעים, שמים בסיר עם מים עד כדי כיסוי ומבשלים עד שהדלעת מתרככת לגמרי.
- מסלקים קליפה ומסננים היטב את הדלעת. מועכים במזלג את הדלעת המבושלת בקערה רחבה מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
| חזרה | | |