שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פילה בקר בלחמנייה / אבי שטייניץ


חומרים (2 מנות)
מעט שמן לטיגון
1 בצל פרוס דק
1 שן שום כתושה
מעט ג'ינג'ר טרי, קצוץ
1 פלפל (ירוק, אדום או צהוב), פרוס דק
1/2 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
2 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל
סוכר
1 בצל ירוק חתוך לקטעים באורך כ 2 ס"מ
250 גרם פילה בקר
מעט תבלין קייג'ון
2 לחמניות ארוכות, חצויות לאורכן
אופן ההכנה
  1.  מחממים מעט שמן במחבת. מוסיפים את הבצל, השום, הג'ינג'ר והפלפל, מערבבים ומטגנים עד שהבצל מזהיב. מוסיפים את הפטריות ומממשיכים לטגן עד שהן מפרישות את כל הנוזלים. מוסיפים את הסויה, מתבלים, מסירים מהלהבה ומוסיפים את הבצל הירוק. 
  2. פורסים את הבשר לפרוסות דקות וצולים במחבת פסים או בגריל פחמים, כדקה מכל צד. מתבלים בתבלין קייג'ון.
  3.  מחממים את הלחמניות במחבת או בגריל. מניחים שכבה של תערובת פטריות על הפרוסות התחתונות, מסדרים עליהן פרוסות בשר ומוסיפים מהפטריות. מכסים בפרוסות העליונות ומגישים.

חזרה