שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פטריות פורטבלו בתחמיץ לימון, שום ושמן זית / בני סיידא


חומרים
10 פטריות פורטובלו בגודל בינוני
1 כפית מלח גס
לתחמיץ:
1/4 כוס מיץ לימון
6 שיני שום כתושות
3/4-1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס עלי טימין
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 בצל ירוק קצוץ דק
אופן ההכנה
  1. מנגבים את הפטריות במטלית לחה, מסירים את הרגליים ומניחים בקערה שטוחה.
  2. מערבבים בקערה אחרת את מרכיבי התחמיץ, יוצקים על הפטריות ומשהים לכמה שעות. מדי פעם הופכים את הפטריות בתחמיץ.
  3. קולים את הפטריות בגריל פחמים או במחבת ברזל לצליית סטייקים, 2-3 דקות מכל צד. יוצקים עליהן את שארית התחמיץ, זורים את המלח ומגישים פושר.

חזרה