|
|
|
|
פטריות פורטבלו בתחמיץ לימון, שום ושמן זית
/ בני סיידא
|
חומרים
|
10 פטריות פורטובלו בגודל בינוני |
1 כפית מלח גס |
לתחמיץ: |
1/4 כוס מיץ לימון |
6 שיני שום כתושות |
3/4-1/2 כוס שמן זית |
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה |
1/4 כוס עלי טימין |
1 כפית פלפל שחור גרוס |
1 בצל ירוק קצוץ דק |
אופן ההכנה |
- מנגבים את הפטריות במטלית לחה, מסירים את הרגליים ומניחים בקערה שטוחה.
- מערבבים בקערה אחרת את מרכיבי התחמיץ, יוצקים על הפטריות ומשהים לכמה שעות. מדי פעם הופכים את הפטריות בתחמיץ.
- קולים את הפטריות בגריל פחמים או במחבת ברזל לצליית סטייקים, 2-3 דקות מכל צד. יוצקים עליהן את שארית התחמיץ, זורים את המלח ומגישים פושר.
| חזרה | | |