שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קומקווטים (תפוזים סיניים) בסירופ / פיליס גלזר


חומרים
2 כוסות מים קרים
1 כוס סוכר חום או סוכר דמררה
1/2 כוס דבש
500 גרם (כ-4 כוסות) קומקווטים
אופן ההכנה
  1. בסיר כבד מערבבים מים, סוכר ודבש. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות.
  2. חורצים את התפוזונים עם סכין ומוסיפים לתוך הסירופ. מרתיחים ומבשלים על אש נמוכה 45 דקות עד שעה (עד שהקליפות נראות שקופות) בוחשים מידי פעם.
  3. אורזים בצנצנות סטריליות (צנצנות שנטבלו במים רותחים).

חזרה