שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף במרינדה / שישי דרעי


חומרים
1 ק"ג ירכי עוף מנוקות מעצמות וחתוכות ל 2
למרינדה:
1 כוס שמן זית
1 כף דבש
4 שיני שום כתוש
4 כפות רוטב טנדורי (לא הכרחי)
2 כפיות כמון טחון
1 עגבניה מרוסקת
4 כפות חלב קוקוס
1 כפית סומק
3 כפות נענע קצוצה
פלפל
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים את העוף למשך הלילה.
  2. צולים על גריל פחמים, מתבלים במלח ומגישים.
חזרה