שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת כרישה, גבינה בולגרית וזיתים / חנוך בר-שלום


חומרים
5 כרישות (חלק לבן בלבד)
1 מיכל שמנת מתוקה
75 גרם גבינה בולגרית מסוננת מנוזלים ומפוררת
3 ביצים
50 גרם גבינת "טל העמק" מגוררת
2 כפות עירית פרוסה דק
10 זיתי קלמטה מגולענים וחצויים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל 180 מעלות צלזיוס.
  2. חורצים את הכרישות לאורך ושוטפים היטב. פורסים ומבשלים במים עד שיהיו שקופות. מסננים. מערבבים היטב עם שאר החומרים ויוצקים לתבנית חסינת חום בקוטר 26 ס"מ. אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.

חזרה