|
|
|
|
קרם ברולה קוקוס
/ מיכל לוי-אלחלל
|
חומרים (4 מנות)
|
5 חלמונים |
3 כפות סוכר |
1 מכל שמנת מתוקה |
1.5 כוסות חלב קוקוס |
להגשה: |
1 כוס סוכר חום |
כף פתיתי קוקוס לקישוט |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור לחום בינוני (150 מעלות צלזיוס). מכינים 4 תבניות אישיות.
- טורפים את החלמונים והסוכר בקערה קטנה כשתי דקות. מוסיפים את השמנת והחלב וממשיכים לערבב עד שמתקבל בלילה אחידה. יוצקים את הבלילה לתבניות ומניחים בתוך תבנית אפייה.
- יוצקים לתבניות האפייה מים בגובה 2 ס"מ ומכניסים לתנור יחד עם התבניות. אופים 25 דקות, או עד שהקרם מתייצב. מוציאים מהתנור, מצננים ומאחסנים במקרר שלוש שעות לפחות.
- ההגשה: מחממים את הגריל העליון בתנור. מפזרים את הסוכר על פני הקרם בתבניות ומניחים מתחת לגריל עד שהסוכר נמס ומזהיב. מוציאים, מקשטים בפתיתי קוקוס ומגישים.
הערה: הקרם ללא ציפוי הסוכר נשמר כשלושה ימים במקרר.
| חזרה | | |