שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קרם ברולה קוקוס / מיכל לוי-אלחלל


חומרים (4 מנות)
5 חלמונים
3 כפות סוכר
1 מכל שמנת מתוקה
1.5 כוסות חלב קוקוס
להגשה:
1 כוס סוכר חום
כף פתיתי קוקוס לקישוט
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני (150 מעלות צלזיוס). מכינים 4 תבניות אישיות.
  2. טורפים את החלמונים והסוכר בקערה קטנה כשתי דקות. מוסיפים את השמנת והחלב וממשיכים לערבב עד שמתקבל בלילה אחידה. יוצקים את הבלילה לתבניות ומניחים בתוך תבנית אפייה.
  3. יוצקים לתבניות האפייה מים בגובה 2 ס"מ ומכניסים לתנור יחד עם התבניות. אופים 25 דקות, או עד שהקרם מתייצב. מוציאים מהתנור, מצננים ומאחסנים במקרר שלוש שעות לפחות.
  4. ההגשה: מחממים את הגריל העליון בתנור. מפזרים את הסוכר על פני הקרם בתבניות ומניחים מתחת לגריל עד שהסוכר נמס ומזהיב. מוציאים, מקשטים בפתיתי קוקוס ומגישים.

    הערה: הקרם ללא ציפוי הסוכר נשמר כשלושה ימים במקרר.

חזרה