צירצ'י
/ בינו גבסו
סלט דלעת לובי (ותוניסאי, שם הוא נקרא טרשי). המתכון באדיבות בינו, הלא הוא "ד"ר שקשוקה" המפורסם מיפו.
|
חומרים
|
250 גרם דלעת חתוכה לקוביות |
1 תפוח אדמה |
1 כפית קימל טחון |
1 כפית כמון |
1 כפית מלח |
1/4 כוס שמן |
1 כפית שום כתוש |
1 כפית פפריקה חריפה |
1 לימון סחוט |
1 כפית פפריקה מתוקה |
אופן ההכנה |
מרתיחים את הדלעת ואת תפוח-האדמה, ומסננים (לשמירה טובה יותר על הערך התזונתי ניתן לאדות את הירקות). מקלפים את הדלעת ומרסקים. חותכים את תפוח-האדמה לקוביות. מוסיפים את התבלינים, בוחשים פנימה שמן ולבסוף את מיץ הלימון.
|
חזרה |