שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

צירצ'י / בינו גבסו

סלט דלעת לובי (ותוניסאי, שם הוא נקרא טרשי). המתכון באדיבות בינו, הלא הוא "ד"ר שקשוקה" המפורסם מיפו.


חומרים
250 גרם דלעת חתוכה לקוביות
1 תפוח אדמה
1 כפית קימל טחון
1 כפית כמון
1 כפית מלח
1/4 כוס שמן
1 כפית שום כתוש
1 כפית פפריקה חריפה
1 לימון סחוט
1 כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
מרתיחים את הדלעת ואת תפוח-האדמה, ומסננים (לשמירה טובה יותר על הערך התזונתי ניתן לאדות את הירקות). מקלפים את הדלעת ומרסקים. חותכים את תפוח-האדמה לקוביות. מוסיפים את התבלינים, בוחשים פנימה שמן ולבסוף את מיץ הלימון.


חזרה