|
|
|
|
סלט חם של עוף, פטריות ואגוזים על מצע חסה
/ חנוך בר שלום
|
חומרים
|
250 גרם חזה עוף חתוך לרצועות |
500 גרם פטריות שמפיניון קטנות ומנוקות |
20 עלי חסה שטופים ומיובשים (אפשר כמה סוגים) |
100 גרם אגוזי מלך |
לרוטב: |
1/3 כוס מיץ לימון |
2/3 כוס שמן זית |
כפית אורגנו |
3 שיני שום כתושות |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- קורעים את עלי החסה ומניחים בקערת הגשה.
- מטגנים קלות את רצועות חזה העוף ומוסיפים לסלט. מוסיפים למחבת את הפטריות ומטגנים למשך דקה.
- מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים למחבת. מערבבים היטב, יוצקים על הסלט, מעטרים באגוזים ומגישים.
| חזרה | | |