שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט חם של עוף, פטריות ואגוזים על מצע חסה / חנוך בר שלום


חומרים
250 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
500 גרם פטריות שמפיניון קטנות ומנוקות
20 עלי חסה שטופים ומיובשים (אפשר כמה סוגים)
100 גרם אגוזי מלך
לרוטב:
1/3 כוס מיץ לימון
2/3 כוס שמן זית
כפית אורגנו
3 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. קורעים את עלי החסה ומניחים בקערת הגשה.
  2. מטגנים קלות את רצועות חזה העוף ומוסיפים לסלט. מוסיפים למחבת את הפטריות ומטגנים למשך דקה.
  3. מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים למחבת. מערבבים היטב, יוצקים על הסלט, מעטרים באגוזים ומגישים.

חזרה