שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק פול וחצילים / פסקל פרץ-רובין


חומרים (6 מנות)
300 גרם פולים יבשים גדולים, מושרים במים יום קודם להכנה
1 בצל גדול, קצוץ דק
2 חצילים בינוניים
3 עגבניות בינוניות
3 פלפלים ירוקים חריפים
1/4 כוס שמן
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. שוטפים ומנקים את הפול מהקליפות בעזרת סכין.
2. חותכים את הירקות לקוביות בינוניות.
3. מחממים את השמן בסיר בינוני ומשחימים בו קלות את הבצל הקצוץ. מוסיפים את הירקות והתבלינים ומאדים בשמן מספר דקות.
4. מוסיפים מים אל הסיר עד למחצית מגובהו, מביאים לרתיחה ומקטינים את הלהבה. מבשלים כ 30 דקות.
5. מוסיפים את הפולים וקוביות החצילים מערבבים מכסים ומבשלים כ 30 דקות נוספות עד לריכוך כל הירקות והפולים.

חזרה