|
חומרים
|
8 כוסות מרק עוף (אפשר מאבקה) |
200 גרם חזה עוף פרוס לנתחים קטנים מוארכים |
חופן פרחי ברוקולי |
כרובית |
פטריות |
בצל פרוס |
4-3 עלי חסה חתוכים לרצועות |
חופן נבטים סיניים |
200 גרם איטריות ביצים או אטריות אורז |
2 כפות עלי כוסברה קצוצים |
1 כף שבבי פלפל אדום חריף מיובש, או פלפלונים חריפים פרוסים |
עשב לימון קצוץ או מיץ לימון לפי הטעם |
מלח ופלפל |
קמצוץ סוכר |
1 כף רוטב סויה |
עלי כוסברה לקישוט |
2-3 כפות בוטנים קלויים קצוצים(לא הכרחי) |
אופן ההכנה |
- מרתיחים את מרק העוף בסיר גדול.
- מוסיפים את נתחי העוף, האטריות והירקות. מתבלים ומבשלים רק עד שהאטריות מוכנות והירקות עדיין פריכים.
ההגשה: מעבירים לקערות מעטרים כל מנה בכמה עלי כוסברה שלמים ובבוטנים קצוצים.
|
חזרה |