|
|
|
|
סלמון מעושן ממולא בגבינת מסקרפונה וסלרי
/ חנוך בר-שלום
|
חומרים
|
4 פרוסות סלמון מעושן בגודל 10x10 ס"מ |
100 גרם גבינת מסקרפונה |
2 כפות עלי סלרי קצוצים |
פלפל שחור גרוס |
לרוטב: |
2 כפות שמן זית |
2 כפות מיץ לימון |
אופן ההכנה |
- מניחים פרוסת סלמון על משטח עבודה. מניחים במרכז מעט גבינה וסלרי ומתבלים בפלפל.
- מקפלים את הקצוות מעל הגבינה והופכים. ממשיכים באותה דרך עם שאר הפרוסות. מערבבים את השמן והלימון ויוצקים מעל. אפשר לעטר בביצי סלמון מעושנות.
| חזרה | | |