שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלמון מעושן ממולא בגבינת מסקרפונה וסלרי / חנוך בר-שלום


חומרים
4 פרוסות סלמון מעושן בגודל 10x10 ס"מ
100 גרם גבינת מסקרפונה
2 כפות עלי סלרי קצוצים
פלפל שחור גרוס
לרוטב:
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
  1. מניחים פרוסת סלמון על משטח עבודה. מניחים במרכז מעט גבינה וסלרי ומתבלים בפלפל.
  2. מקפלים את הקצוות מעל הגבינה והופכים. ממשיכים באותה דרך עם שאר הפרוסות. מערבבים את השמן והלימון ויוצקים מעל. אפשר לעטר בביצי סלמון מעושנות.

חזרה