|
|
|
|
קבב אווז
/ חנוך בר-שלום
|
חומרים
|
800 גרם ירך אווז ללא עצמות ועור |
4 בצלים ירוקים (החלק הלבן בלבד) פרוסים |
4 כפות פרורי לחם |
1 כפית רוזמרין או טימין קצוץ |
1/2 כפית פלפל אנגלי טחון |
1/2 כוס סודה לשתייה |
מלח ופלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- טוחנים את הבשר, מוסיפים את הבצל, פירורי הלחם והתבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים את הסודה וממשיכים לערבב. משהים 4 שעות לפחות, או למשך הלילה.
- יוצרים קציצות וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.
| חזרה | | |