שלח להדפסה  
לחם ומאפים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מאפה של חלה בשמנת, צימוקים וקינמון / מייקל ברנשיין


חומרים
4 פרוסות חלה לא טרייה
1/2 כוס חלב
1/2 כוס שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
1 ביצה
15 גרם חמאה
2 כפות צימוקים
1/4 כפית קינמון
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל 190 מעלות צלזיוס.
  2. מסדרים את פרוסות החלה בתבנית. מערבבים את יתר החומרים ויוצקים על פרוסות החלה.
  3. אופים בתנור כ 35 דקות, או עד שהכל משחים היטב. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים חם.

חזרה