|
|
|
|
מאפה של חלה בשמנת, צימוקים וקינמון
/ מייקל ברנשיין
|
חומרים
|
4 פרוסות חלה לא טרייה |
1/2 כוס חלב |
1/2 כוס שמנת מתוקה |
3 כפות סוכר |
1 ביצה |
15 גרם חמאה |
2 כפות צימוקים |
1/4 כפית קינמון |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל 190 מעלות צלזיוס.
- מסדרים את פרוסות החלה בתבנית. מערבבים את יתר החומרים ויוצקים על פרוסות החלה.
- אופים בתנור כ 35 דקות, או עד שהכל משחים היטב. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים חם.
| חזרה | | |