שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

נזיד עדשים אדומות / פיליס גלזר


חומרים (5 מנות)
1 כוס עדשים כתומות
3 כוסות מים
1 גזר בינוני חתוך גס
1 בצל בינוני חתוך גס
2 כוסות דלעת או דלורית, חתוכות לקוביות
1/2 1 כפית כמון
1/2 1 כפית מלח
2 שיני שום כתושות
1/2 1 כפית כורכום
פטרוזיליה או כוסברה קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
1. בוררים היטב את העדשים ושוטפים.
2. מערבבים את העדשים עם המים ומביאים לרתיחה. אם נוצר קצף, מורידים באמצעות כף.
3. מנמיכים את האש ומוסיפים את הירקות והתבלינים. מבשלים במשך 60-45 דקות, או עד שהתערובת מסמיכה.

חזרה