שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

טאקו / איתמר דוידוב


חומרים (4 מנות)
4 יחידות טאקו  תירס
8-10 כפות מחית שעועית 
כוס 1/2 1 חסה גזוזה דק
2 כוסות תבשיל  בשר טחון עם סלסה או נתחי עוף מוקפצים
4 כפות גבינת צ'דר מגוררת
1 כוס סלסה לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מחממים טוסטר אובן לחום נמוך ומייבשים את קלתיות הטאקו.

2. מחממים את מחית השעועית במחבת קטנה. מחממים את תבשיל הבשר או נתחי העוף.

3. מורחים 2-3 כפות מחית שעועית על דפנות כל טאקו. ממלאים בחסה ויוצקים את מלית הבשר. מפזרים מעט גבינה ומגישים עם סלסה בצד.

חזרה