|
|
|
|
רוטב שמנת רוקפור
/ אנה קאסוטו מ"לה טוסקנה"
|
חומרים
|
25 גרם חמאה |
2 כפות קמח |
1 כוס חלב |
1/2 מיכל שמנת מתוקה |
1/2 כפית מלח |
קורט אגוז מוסקט |
1/4 כוס גבינת מסקרפונה |
4 כפות גבינת פרמז'ן |
100 גרם גבינת רוקפור |
אופן ההכנה |
- מבשלים את החמאה עם הקמח תוך בחישה על להבה נמוכה. מוסיפים את החלב והשמנת בהדרגה, תוך בחישה מתמדת, עד שהרוטב רותח ומסמיך. מתבלים במלח ואגוז מוסקט.
- מוסיפים את יתר המרכיבים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מגישים מיד.
| חזרה | | |