שלח להדפסה  
כבושים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פלפלים כבושים בחומץ / דליה פון-לרנר

כדאי להשתמש בפלפלים אדומים, כתומים וצהובים, כי צבעם נשמר בכבישה. פלפלים ירוקים נוטים לאבד צבע.


חומרים
פלפלים בצבעים שונים, חתוכים ל 6-4 נתחים גדולים, ללא החרצנים
2 כוסות חומץ בן יין לבן
2 כוסות מים
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
2 כפיות גרגרי פלפל שחור שלמים
1 כפית גרגרי פלפל אנגלי
1-2 עלי דפנה
אופן ההכנה
  1.  מכניסים לסיר את כל מרכיבי תמיסת הכבישה ומרתיחים קלות לכ-10 דקות. מצננים מעט.
  2. ממלאים צנצנות מעוקרות (צנצנות שנטבלו במים רותחים) בפלפלים, ויוצקים עליהם את התמיסה החמה עד לכיסויים. אוטמים את הצנצנת ומשאירים למספר ימים בצד.

חזרה