שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט גבינה בולגרית ומנגו / אריה בונפיס השף של מלון רמדה ת"א


חומרים (2 מנות)
לסלט:
150 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
2 מנגו חתוכים לקוביות
8 זיתים שחורים פרוסים
חסה חתוכה גס
5 עגבניות מיובשות בשמן זית, קצוצות
לרוטב:
1 כף מיץ לימון
1 כף שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
מלח ופלפל
אופן ההכנה
שמים את כל חומרי הסלט בקערה. מערבבים את מרכיבי הרוטב, ויוצקים על הסלט.
חזרה