סרדין ים תיכוני
/ אורי בורי
מתכון קל, מהיר-הכנה (מקסימום ארבע דקות) וטעים, שעושה כבוד לסרדינים.
|
חומרים
|
8 סרדינים בינוניים טריים, מנוקים מחלקים פנימיים |
שמן זית לטיגון |
1 כפית שום כתוש |
2 פלפלים אדומים חריפים פרוסים |
2 פלפלים ירוקים חריפים פרוסים |
מעט מלח |
לימון לפי הטעם |
כף 1 כוסברה קצוצה |
אופן ההכנה |
- מטגנים קלות את הסרדינים במחבת עם שמן-זית משובח. מוציאים מהשמן.
- מוסיפים למחבת את השום, הפלפלים, מלח ולימון. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
- מחזירים את הסרדינים למחבת ומחממים כדקה. מפזרים מעט כוסברה קצוצה מעל ומגישים חם.
גיוון: להשבחת הטעם, אפשר להחליף את המלח בחתיכת אנשובי, ולמעוך אותה לתוך שמן-הזית.
|
חזרה |