|
|
|
|
פלפלים קלויים עם גבינה וזיתים
/ חנוך בר-שלום
|
חומרים
|
2 פלפלים אדומים קלויים בתחמיץ (ראו מתכון) |
2 פלפלים ירוקים קלויים בתחמיץ |
100 גרם גבינה צפתית |
לרוטב: |
1/2 כוס אורגנו טרי קצוץ |
1/2 כוס שמן זית |
15 זיתי תסוס (שחורים מצומקים), מגולענים וקצוצים |
3 שיני שום כתושות |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
- חותכים את הפלפלים והגבינה לרצועות רחבות ומסדרים על צלחת הגשה בצורת שתי וערב (או בצורה אחרת). יוצקים את הרוטב על הפלפלים ומגישים.
| חזרה | | |