שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט מלפפונים, גזר ובצל סגול


חומרים
4 מלפפונים קלופים ופרוסים דק
1 כוס גזר מגורר גס
1 כוס בצל סגול פרוס דק
1/3 כוס חומץ יין לבן
3 כפות שמן צמחי
1.5 כפיות מלח
1 כפית סוכר
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל הירקות בקערה.
  2. בקערה נפרדת או בכוס, מערבבים את החומץ, השמן, המלח, הסוכר והפלפל.
  3. שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים היטב ומצננים במקרר למשך שעה לפחות. מוציאים ומגישים.


חזרה