שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט סלרי / הדי שרון


חומרים
2 פקעות סלרי
2 תפוחי עץ חמוצים
1 בצל קטן (לא הכרחי)
1 כוס עשבי תיבול קצוצים (מעט שמיר, נענע, בזיליקום, כוסברה ופטרוזיליה)
100 גרם אגוזים ושקדים קצוצים גס, או צנוברים, או גרעיני חמניות וכד' כולם קלויים קלות
שמן זית או שמן אגוזים
מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. חותכים את תפוחי-העץ לרצועות דקות או מגררים במגררת גסה. מוסיפים מיץ מחצי לימון ומערבבים.
  2. קולפים את הסלרי וחותכים או מגררים כמו את תפוחי-העץ. קוצצים דק את הבצל. מערבבים הכול יחד. מוסיפים עשבי תיבול קצוצים ומתבלים בשמן, מלח, פלפל ומיץ לימון. מפזרים את האגוזים/גרעינים ומגישים לאחר כמה דקות.

חזרה