שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט עגבניות מתובל / חנוך (חני) פרבר

סלט תורכי אמיתי.


חומרים (5 מנות)
4 עגבניות גדולות
3 בצלים ירוקים קצוצים
1 מלפפון קלוף וקצוץ
1 פלפל ירוק ללא גרעינים, קצוץ
1 כפית נענע יבשה
2 כפות מיץ לימון טרי
2 כפות חומץ יין לבן
4 שיני שום קצוצות
1/4 כוס פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
3 כפות פלפל תורכי יבש גרוס (הכוונה לשבבי פלפל חריף עם רמז מתיקות, שקונים בשווקים
אופן ההכנה
  1. חולטים את העגבניות למשך דקה או שתיים במים רותחים, מוציאים מהמים, קולפים ומגרענים.
  2. מניחים את כל המרכיבים במעבד מזון ומעבדים בפולסים לסלסה (לא למשחה חלקה). שומרים במקרר, מכוסה, לפחות שעה לפני ההגשה.


חזרה