שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט פלפלים ועגבניות / פסקל פרץ-רובין


חומרים (7 מנות)
3 פלפלים ירוקים מתוקים
2 פלפלים חריפים
4 עגבניות בינוניות
7 שיני שום
1/4 כפית שמן לטיגון
1/2 כוס מים
1/2 כפית קימל בגרגירים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1. שוטפים היטב ומנקים את הירקות, מחלקים את כל הירקות לקטעים בינוניים, ואת שיני השום חוצים לשניים.

2. מחממים את השמן ומוסיפים את הירקות, המלח, הקימל והשום מערבבים ומוסיפים את המים מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ 20 דקות עד לאידוי מרבית הנוזלים. מגישים את הסלט קר.


חזרה